“Látni az örömöt az ügyfél arcán, nekem az maga a siker.”
Nagy István – Öntözéstechnikai szakértő

2002, megalakul a Remida Kft. az Aqua Grande Hungary Kft jogelődje.

Több ismerősünknél felmerült az igény, hogy automata öntözőrendszerrel bővítse a kertjét. Mivel nekünk akkor már volt tapasztalatunk ebben, felvállaltuk, hogy segítünk nekik. Kerestük a legjobb megoldást, ahol a termékek ár érték aránya megfelelő, így találkoztunk az amerikai Hunter cég termékeivel. Nem csak az öntözőrendszerek kiépítéséhez használtuk őket, hanem oszlopos tagjai lettünk a nagykereskedelmi hálózatuknak is. Ennek már több mint 10 éve.

Ez alatt a 16 év alatt…

…több mint 500 magánkertet kiviteleztünk és túl vagyunk 80 parkon illetve ipari területen, amelyek egyenként is több 1000 m2-esek voltak.
Csak a minőségi munkában hiszünk. Büszkék vagyunk arra, hogy több munkánkat, elégedett ügyfelek ajánlására kaptuk.

2011 novemberében megalakul az Aqua Grande Hungary Kft.

Az elmúlt 16 év sikerei arra buzdítanak, hogy még nagyobb elhivatottsággal folytassuk a megkezdett utat és még több elégedett ügyfelet üdvözölhessünk a csapatunkban.

Segítek neked is megtervezni ingyen automata öntöző rendszered, rejtett költségek nélkül! A tervek alapján elkészítheted saját magad is, de ha szeretnéd minden munkát elvégzünk helyetted.

Öntöző rendszer tervezésének indítása
Nagy István öntözéstechnikai szakértő

Kérdésed van valamelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban?

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim valamelyikén és közösen megkeressük a számodra legmegfelelőbb megoldást!

  • +36-30/303-5122

  • info@aquagrande.hu