Kérdésed van? Meg szeretnéd rendelni egyik szolgáltatásunkat?

Keress bizalommal!

Nagy István – Öntözéstechnikai szakértő

+36-30/303-5122 vagy info@aquagrande.hu

Meglévő öntözőrendszer átalakítása, javítása

Ha már van öntözőrendszer a kertedben, de azt valami oknál fogva (pl. kert-átalakítás, építkezés, időközben nagyra nőtt növények miatt) át kell alakítani, készen állunk a feladatra, keress bennünket!
Eltörött véletlenül egy alkatrész, vagy faültetés közben elvágtál egy csövet, esetleg levágta a fűnyíró a szórófejet? Segítünk! Tanácsot, érdemi munkát egyaránt kérhetsz tőlünk, mindenben az elvárható legjobb minőséget és szakszerű munkát fogod kapni.

Tavaszi indítás

A tél végével a szép tavaszi napsütésben célszerű újra üzembe helyezni az öntözőrendszert. Ez persze nem egyszerűen a főcsap kinyitásából áll: az öntözőrendszer tüzetes átvizsgálása garantálja azt, hogy egy újabb problémamentes öntözési szezon elébe nézzünk.

Cégünk örömmel vállalja az ezzel kapcsolatos feladatokat, reméljük, visszatérő ügyfelünkként üdvözölhetünk hamarosan!

Évközi átvizsgálás, karbantartás

A leggondosabban megépített öntözőrendszer is igényel törődést.

A kert folyamatosan változik a növényzet természetes növekedése folytán vagy használata során (játék, családi összejövetel, fűnyírás, ültetés), előállhatnak apróbb-nagyobb változások, amikre minél előbb megoldást kell találni. Ilyen lehet például egy szórófej beállítása vagy arrébb helyezése, az öntözési idők átállítása.

Alkalmi jelleggel és rendszeres karbantartással egyaránt megbízhatsz minket.

Őszi víztelenítés

A tél közeledtével elengedhetetlen az öntözőrendszer víztelenítése. Ennek egyetlen tökéletes, száz százalékos biztonságot adó módja a kompresszoros víztelenítés.

Ha ez nem történik meg, a rendszert komoly fagyveszélynek tesszük ki, ugyanis a szórófejekben, mágnesszelepekben maradó víz megfagy, és szétfeszítheti azokat.

Garancia

Telepítés esetén:

Az Aqua Grande Hungary KFt. az általa beépített termékekre és az elvégzett szerelési munkálatokra az átadás időpontjától számítva 12 hónap garanciát vállal.

A garancia meghosszabbítható 24 hónappal, ha a tulajdonos bennünket bíz meg az elkészült Hunter automata öntözőrendszer karbantartásával (tavaszi indítás, évközi karbantartás,őszi víztelenítés).

Anyagvásárlás esetén:

Az igazoltan nálunk vásárolt termékekre a vásárlás időpontjától számított 12 hónap garanciát biztosítunk.

Segítek neked is megtervezni ingyen automata öntöző rendszered, rejtett költségek nélkül! A tervek alapján elkészítheted saját magad is, de ha igényled minden munkát elvégzünk helyetted.

Öntöző rendszer tervezésének indítása